Eğitim Yuvası .::Eğitim Üzerine Her Şey::.
Alt 12-01-2009   #1 (permalink)
Stajer Öğretmen

Teşekkürler: 0
İndirme: 191
Yüklemeler: 0
akıllı tahta yararlı mı?

ben 2. sınıf okutuyorum sınıfıma akıllı tahta alındı ama bazı meslektaşlarım bu konuda beni gereksiz olduğu konusunda eleştirdiler .sizler akıllı tahta konusunda ne düşünüyorsunuz
(Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2009   #2 (permalink)
Eğitim Yuvası Yöneticisi

Mehmet ÖCAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler: 2.825
Thanked 3.880 Times in 1.015 Posts
İndirme: 597
Yüklemeler: 1586
Ben kullanmadığım için olumlu veya olumsuz bişey söyleyemeyeceğim. Bildiğim tek şey ise teknolojinin eğitimi olumlu yönde daha çok ilerlettiğidir.
Alt 12-01-2009   #3 (permalink)
Vip Üye

tesb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler: 8
İndirme: 95
Yüklemeler: 1
Ben akıllı tahtayı kulanıyorum sizi eleştiren arkadaşların bu tahtayı kullanıp kullanmadıklarını merak ettim .Çünkü kullanmayı bilmediğimiz bir ürün hakında yorum yapmak anlamsız. Bizim meslekte yeni olan bir şey hep kötülenir ama nedense bir süre sonra herkes kullanmak için can atar. Ben bunu sınıfıma televizyon aldığımda ,ilk tepegözü kullanmaya başladığımda ,projeksiyon aldığımda hep yaşadım. Siz tahtayı hakkını vererek kulanıyorsanız kimin ne dediğinin bir önemi yok bence .Mehmet Hocama katılıyorum her şeyden önce eğitime teknoloji ile destek vermek hem sizin hem öğrencinin olumlu etkilenmesi ve işinizin kolaylaşmasını sağlar.Saygılar başarılar...
Alt 12-01-2009   #4 (permalink)
Stajer Öğretmen

hacez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler: 4
İndirme: 291
Teknoloji iyidir....

Sayın hocam.
Ben de akıllı tahta meraklısıyım. Ama sahip olamadım. ben de 2. sınıf okutuyorum. Geçen sene döküman ararken akıllı tahta demo sunu izledim.
1. sınıf harf çalışmaları için çok güzel çalışmalar vardı. daha sonra başkla derslerin demosunu da izledim. kullanabilen için çok güzel bir araç diyorum.
Yalnız kullanmak için her zaman dökümanınız olacak. Gereksiz gören arkadaşlar döküman hazırlama korkusundan gereksiz görürler diyorum.
Siz ne kadardır kullanıyorsunuz? Nasıl kullanıyorsunuz? Siz kullandığınızdan memnunsanız bakalarına aldırmayın.
Alt 12-01-2009   #5 (permalink)
Stajer Öğretmen

tesb öğretmenim

Akıllı tahta için farklı döküman mı kullanıyorsunuz? kullanımı kolay mı? Sizi teknolojiyi takip ettiğiniz için de tebrik ederim. Öğrencileriniz şanslı.
Saygılarımla öğretmenim.
Alt 13-01-2009   #6 (permalink)
Vip Üye

tesb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler: 8
İndirme: 95
Yüklemeler: 1
Akıllı tahta için aldığım firmanın verdiği programlar dışında farklı kaynaklarda kullanıyorum.Kullanımı bilgisayarı iyi kullanan bir öğretmen için hiç sorun değil.Özellikleride saymakla bitmez.En güzeli öğretmen için zamandan tasarruf öğrenci için herşey güzel ve eğlenceli .Almak eğer veliyi ikna edebilirseniz hiç zor değil yeterki onlara çocuklarının bu tahta sayesinde daha kolay ve eğlenerek öğreneceklerini gösterin.Darısı isteyen herkesin başına diyelim...
Alt 13-01-2009   #7 (permalink)
Stajer Öğretmen

Tesb öğretmenim

Akıllı tahtayı ne zaman ve ne kadara aldınız? Demosundan izlediğime göre gerçekten çok güzel. Bende projeksiyonu kullanıyorum. Anlatmakta zorluk çekebileceğim biçok konuyu slaytlar sayesinde çok kolay işleyebildim. Geçen sene 11 sınıfta, harfleri verirken sesli slaytlar kullandım. Neyse akıllı tahta şok istediğim bir araç ama kolay elde edilemiyor. Siz kullanımından memnunsanız başkalarının ne dediğine bakmayın. Başarılar dilerim hocam.
Alt 13-01-2009   #8 (permalink)
Stajer Öğretmen

Teşekkürler: 0
İndirme: 191
sayın hocalarım hepinizin ilgisine teşekkür ederim.velilerim beni her konuda destekliyor.bende her işin hakkını vermeyi seven bir öğretmenim .sadece bir tek yaptığım çalışmaları sizlere ulaştırmada bişraz eksiğim umarım bu eksikliğide en kısa sürede aşarım .eminim çalışmalarımı görünce beğeneceksiniz. saygılar.

Lower Navigation
Geri git   Eğitim Yuvası .::Eğitim Üzerine Her Şey::. > İLKÖĞRETİM 2. SINIF ÖĞRETMENLERİ PAYLAŞIM ALANI > 2. Sınıf Öğretmenler Odası > 2. Sınıf Öğretmenleri Sohbet Odası

Bookmarks

Tags
akıllı, tahta, yararlı

Seçenekler