Arkadaşlar uzun zamandır ihmal etmişiz bu sayfayı. Neyse yeniden ben yazayım da canlandıralım. Belki diğer arkdaşlar da bu sayfaya yazar, yaptıkları ilginç çalışmaları ekler de biz de zevk alırız.
Her neyse ilk dönemin sonuna yaklaştık. Hayat bilgisinden İletişim araçlarını inceliyoruz. Telefonu ve diğer iletişim araçlarını kullanırken hangi kurallara uymamız gerektiğini belirliyoruz. Kayboldum konusundan sonraki konudayız. Sınıfa telefonlar getirildi. Oyuncak telefonlarla birbirimize telefon açtık.
????: Eğitim Yuvası .::Eğitim Üzerine Her Şey::. http://www.egitimyuvasi.com/forum/2-sinif-ogretmenleri-sohbet-odasi/32319_2-sinif-gunlugu#post243322
Türkçe'de Büyük Nedir Küçük Nedir? konusunu bitirdik. Çocuklara kendilerini 25 yıl sonra düşlemelerini nerede olacaklarını, kimlerle birlikte olacaklarını, evliliklerini, arkadaşlarını, belki çocuklarını kısacası hayatla ilgili düşlerini yazmalarını istedim. Birkaçından çok ilginç yanıtlar geldi. Pazartesi taratıp sizlerle de paylaşabilirim.
Matematik dersinde zihinden toplama işlemini çalıştık. Sunularda gördükleri sayıları toplamaya çalışıyorlar çok güzel oluyor. Hİkmet Sırma öğretmenin çalışmasını kullandık.
Neyse haftaya da karneleri vereceğiz. Karnelerle birlikte tatil kitapları da alacağız.