yeni forumun başarı ve dostluklar getirmesi dileğiyle...Emeği geçen dostların eline ve yüreğine sağlık...
Teşekkürler sulhsulh. Bizimde derdimiz ve çabamız bu yöndedir zaten. Bunun kıymetini bilenlere ne mutlu. Bilmeyenler ise kendi dertlerine yansın artık dimi.
Merhaba sevgili arkadasim§
Heyecanlamakta yerden goge kadar haklisin.Geceni gunduzune kattin faaliyete gecirmek icin.Emegi gecen tum arkadaslarin yuregine saglik..hayirli olsun.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bazı ufak tefek aksaklıklarımız hala var ama zamanla bunlarda giderilir. Yine yeniden birlikteyiz. Tekrar hoş geldiniz diyorum...
Merhaba sevgili arkadasim§
Heyecanlamakta yerden goge kadar haklisin.Geceni gunduzune kattin faaliyete gecirmek icin.Emegi gecen tum arkadaslarin yuregine saglik..hayirli olsun.
Hoşgeldin Beyazlık arkadaşım. Seni burada görmek güzel. Hep bekleriz. Saygılarımla
merhaba sevgili öğretmenlerim,aranıza yeni katıldım.Forumda tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.Yeni eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum.Hepimize kolay gelsin
merhaba sevgili öğretmenlerim,aranıza yeni katıldım.Forumda tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.Yeni eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum.Hepimize kolay gelsin
gerçekten çok güzel bir site. okulda herkese söyledim.çok yararlandım.harika şeyler var. memocal öğretmenime teşekkürler . dün okul şarkılarından birşeyler indirdim . ancak açamadım .bana yardımci olursanız sevinirim.
gerçekten çok güzel bir site. okulda herkese söyledim.çok yararlandım.harika şeyler var. memocal öğretmenime teşekkürler . dün okul şarkılarından birşeyler indirdim . ancak açamadım .bana yardımci olursanız sevinirim.
Teşekkürler düşünceleriniz için arkadaşım. Sorun olan dosya açamama olayını emaille bana bi zahmet bildirirsen bakacağım nerede nasıl bir sorun varmış. Mutlaka bi şekilde sizin bilgisayarda program eksikliğinden kaynaklanabilecek bir olay olmalı.
Tekrar merhaba arkadaşlar. Forumumuzun açılmasına o kadar çok sevindim ki inanamam. Kapalı olduğu günden bu yana nerdeyse her gün açılıp açılmadığını kontrol ediyordum. Memocal hocam bizi böyle güzel bir ortamda TEKRAR bir araya getirdiğin için çok teşekkür ederim.
Bütün arkadaşların yeni eğitim-öğretim dönemini kutlarım.Selam ve Sevgilerle
Mehmet öğretmenim, siteyi incelerken neyi fark ettim biliyor musunuz? farklı sitelerde gördüğüm arkadaşların hepsi burada. iyi ki varsınız, sayenizde herkes bir araya toplandı.