Öncelikle yukarıda açtığınız başlığa mesaj atamadım bu nedenle de buraya yazmak zorunda kaldım. Bunun için özür dilerim...
Mailinizi aldım ve okuduğumda şok oldum desem yeridir. Bu ne densizlik bu ne terbiyesizlik. Hani derler ya isim marka olur diye memocal da Mehmet ÖCAL'ın markasıydı. Bir insan arkadaşım dediği insana bunları yapmaması lazım, ama malumdur ve hepimizin başına o ya da bu şekilde gelmiştir ki, günümüz maddiyat günü ve gönüllülüğü asla kabul etmiyor. Biz alırız ve vermeyi bilmeyiz. Çiğ süt emdik ve nankörüz. Birbirimize kazık atmasını ve birbirimizin kuyusunu kazmayı çok severiz. Komşum kazanacağına ben kazanayım mantığı artık özümüzde yer etmiştir.
????: Eğitim Yuvası .::Eğitim Üzerine Her Şey::. http://www.egitimyuvasi.com/forum/forum-haberleri/11952_emanete-ihaneti-kiniyorum#post100977
Anlatılır eskiden bir bakkala müşteri geldiğinde, ben bugün siftah yaptım lütfen yan komşumdan alışveriş yapın denilirmiş. Ama bugün ismimizi bile satabiliyorlar. TEBRİKLER VE ALKIŞLAR ONLARA OLSUN.
Ki eminim o arkadaş şimdi buralarda geziyordur. Ve bunları da okuyacaktır. Okusun ama utanmasın çünkü o da bu dünyada tek değildir.
Şu andan itibaren memocal.com adresine girmeyeceğim ve oradaki hiç bir dosyayı indirmeyeceğim. Ya da çiğ süt emmişliğimi kullanıp tüm dosyaları alıp ben yeni bir site kurarak oradan mı paylaşsam ne dersiniz. Ancak bu kadar aşağılayabilirmiyim kendimi bilmiyorum.
Sözün Özü (artık) Mehmet ÖCAL öğretmenim her konuda yanınızdayım elimden gelen neyse hazırım. Siz gönlünüzü ferah tutun. Çünkü adalet mutlaka yerini bulur ve bu dünyada olur bu kalmaz başka yere.
ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN MEHMET ÖĞRETMENİM.
Bu arada
www.memocalforum.com adresi de uzun zamandır açılmıyordu eğer forum.egitimyuvası.com adresini yazmamış olsaydınız bulamazdım heralde. Saygılar....