| | |
18-01-2007, 12:49
|
#1 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 0
İndirme: 191 Yüklemeler: 0 | Mehmet öcal öğretmenime
Öncelikle yukarıda açtığınız başlığa mesaj atamadım bu nedenle de buraya yazmak zorunda kaldım. Bunun için özür dilerim... ????: Eğitim Yuvası .::Eğitim Üzerine Her Şey::. http://www.egitimyuvasi.com/forum/forum-haberleri/11952_emanete-ihaneti-kiniyorum#post100977
Mailinizi aldım ve okuduğumda şok oldum desem yeridir. Bu ne densizlik bu ne terbiyesizlik. Hani derler ya isim marka olur diye memocal da Mehmet ÖCAL'ın markasıydı. Bir insan arkadaşım dediği insana bunları yapmaması lazım, ama malumdur ve hepimizin başına o ya da bu şekilde gelmiştir ki, günümüz maddiyat günü ve gönüllülüğü asla kabul etmiyor. Biz alırız ve vermeyi bilmeyiz. Çiğ süt emdik ve nankörüz. Birbirimize kazık atmasını ve birbirimizin kuyusunu kazmayı çok severiz. Komşum kazanacağına ben kazanayım mantığı artık özümüzde yer etmiştir.
Anlatılır eskiden bir bakkala müşteri geldiğinde, ben bugün siftah yaptım lütfen yan komşumdan alışveriş yapın denilirmiş. Ama bugün ismimizi bile satabiliyorlar. TEBRİKLER VE ALKIŞLAR ONLARA OLSUN.
Ki eminim o arkadaş şimdi buralarda geziyordur. Ve bunları da okuyacaktır. Okusun ama utanmasın çünkü o da bu dünyada tek değildir.
Şu andan itibaren memocal.com adresine girmeyeceğim ve oradaki hiç bir dosyayı indirmeyeceğim. Ya da çiğ süt emmişliğimi kullanıp tüm dosyaları alıp ben yeni bir site kurarak oradan mı paylaşsam ne dersiniz. Ancak bu kadar aşağılayabilirmiyim kendimi bilmiyorum.
Sözün Özü (artık) Mehmet ÖCAL öğretmenim her konuda yanınızdayım elimden gelen neyse hazırım. Siz gönlünüzü ferah tutun. Çünkü adalet mutlaka yerini bulur ve bu dünyada olur bu kalmaz başka yere.
ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN MEHMET ÖĞRETMENİM.
Bu arada www.memocalforum.com adresi de uzun zamandır açılmıyordu eğer forum.egitimyuvası.com adresini yazmamış olsaydınız bulamazdım heralde. Saygılar....
| | (Offline)
| | | The Following 6 Users Say Thank You to ogretken For This Useful Post: | |
18-01-2007, 19:14
|
#2 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Teşekkürler: 16
İndirme: 142 Yüklemeler: 0 |
ogretken hocam görüşlerinize kesinlikle katılıyorum.Mehmet Öcal öğretmenim;
Öncelikle geçmiş olsun diyor yine de tüm bunlara rağmen yılmayıp yeni bir forum oluşturduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Herşey gönlünüzce olsun. Saygılar..
| | (Offline)
| |
19-01-2007, 10:05
|
#3 (permalink)
| | Vip Üye
İndirme: 0 Yüklemeler: 0 | Emanete ihaneti kınıyorum Değerli Mehmet hocamızın gecesini gündüzüne katarak aylarca, senelerce emek vererek hazırlamış olduğu siteyi hit yapmaya, belirli kazanç elde etmeye başladıktan sonra habersizce başka birisine satan kişi yada kişileri kınıyorum, o kadar emeğin, o kadar fedakarlığın üstüne nasıl yatacaklar merak ediyorum. Keçinin canı sopa isteyince, Çobanın değneğine sürtünürmüş.
Buradan sitenin ismini dahi zikretmek istemiyorum bu tip şahıslar için reklamın iyisi kötüsü olmaz, yeterki isim biraz daha fazla duyurulsun.
Bundan sonra sadece www.egitimyuvasi.com'u tanıyorum.
Mehmet hocam, Kızkulem her ne olursa olsun her konuda yapabileceğim ne varsa, hukuki konularda, yeni kurulumda yada başka elimden gelen her konuda yanınızdayım ve hazırım.
__________________ UMUDA KURŞUN SIKSADA ÖLÜM,
UNUTMA UMUDA KURŞUN İŞLEMEZ... | | (Offline)
| |
19-01-2007, 13:07
|
#4 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Teşekkürler: 1
İndirme: 1 Yüklemeler: 0 |
Bizde bu çirkin durumu kınıyoruz..Ben ve eşim ksolmaz15..öylesine elimiz ayağımız olmuşsunuz ki..!tekrar buluşmak çok güzel..tekrar teşekkürler memocal hocam..her zaman yanınızdayız..
Sevgiler..
| | (Offline)
| |
19-01-2007, 19:27
|
#5 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 115 Yüklemeler: 0 |
İnsanda kanaat duygusu gelişmeyince böyle oluyor. Bu kadar olmaz yani gercekten cok ayıp bu yapılan...
| | (Offline)
| |
19-01-2007, 22:19
|
#6 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 3
İndirme: 484 Yüklemeler: 18 |
Mehmet abi ben Malatya Pütürgeden Bu sitede öyle faydalandım ki şimdi o körpe beyinler sizin emeklerinizle çevrelerine daha duyarlı ve anlamlı bakıyorlar ama burayada nüfus etilerse bu şahıslar unutmasınlar ki kul hakkı başa bela paylaşmayı öğreten insanları Allah darda bırakmaz siz bizi yeterki bilgilendirin Türk Milletinin bir özelliğide ahde vefalı olmaktır.
| | (Offline)
| |
20-01-2007, 00:33
|
#7 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 186 Yüklemeler: 0 |
Biz öğretmenler hiç istemesek de bazen bizlerin çabalarından pay alamayan öğrencilerimiz oluyor ya hani.İşte o şahıs ta sepetteki çürük elmalardanmış. Umarım bizlerin karşısına değerlerimizi kavrayamayan ihanetin ne olduğunu kavrayamamış böyle kişiler çıkmaz.Her zaman yanınızdayız.
| | (Offline)
| |
20-01-2007, 03:00
|
#8 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 7 Yüklemeler: 0 |
Uzun bir zamandır bu forumdan ve siteden çok yararlandık. Gerçekten çok üzüldük başınıza gelenlere ama bu dünya etme bulma dünyasıdır. Bir gün mutlaka yaptığının karşılığını alacaktır o vatandaş. Biz her zaman sizinle olmaya devam edeceğiz. Saygılar...
| | (Offline)
| |
20-01-2007, 14:05
|
#9 (permalink)
| | Neşeli Moderatör
Teşekkürler: 130
İndirme: 228 Yüklemeler: 42 |
Bu yapılan saygısızlığı eshefle kınıyorum. Emeklerinize çok büyük bir saygısızlık yapılmış. Gerçekten forumun kapalı olduğu günlerde, insan bir parçasını kaybetmiş gibi oluyordu.
Kaldığımız yerden gümbür gümbür devam edeceğiz. Alıntı:
Sakal Yeniden Çıkar
Osmanlı Donanması İnebahtı Deniz Savaşı'nda yenilince Sadrazam Sokullu Mehmet Paşa,
Venedik elçisine şu sözleri söyler:
"Siz İnebahtı'da donanmamızı bozmakla sadece sakalımızı traş ettiniz.
Ama biz Kıbrıs'ı almakla sizin kolunuzu kestik. Sakal yeniden çıkar;
lakin kesilen bir kolun yeniden yerine gelmesi mümkün değildir."
| Tabir-i caizce memocal.com satılmakla bizim de sakalımız kesildi sadece  Ama daha gür çıkacak daha gür...Lakin yapılan saygısızlığın telafisi olmayacaktır.
.
__________________ Eğitimdir ki, bir milleti ya hür, müstakil, şanlı ve yüksek bir cemiyet halinde yaşatır, ya da bir milleti esaret ve sefalete terk eder. Mustafa Kemal ATATÜRK | | (Offline)
| |
20-01-2007, 18:23
|
#10 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 14
İndirme: 622 Yüklemeler: 11 |
sonuna kadar destek...
| | (Offline)
| |
22-01-2007, 18:37
|
#11 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 37
İndirme: 238 Yüklemeler: 14 | Yapılan saygısızlığa söylenecek tek bir kelime dahi bulamıyorum Neşeli öğretmenimin söylediği gibi gerçekten bu foruma çok alışmışız, kapalıyken çok zor geldi. Şimdi tekrar bir arada olduğumuz için ne mutlu bize, tekrar teşekkürler Mehmet öğretmenim. Bütün sıkıntılar geçecektir. | | (Offline)
| |
23-01-2007, 00:17
|
#12 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 46 Yüklemeler: 0 |
Tekrar buluşmak çok güzel. Bizi hiç bir şey yıldıramaz Mehmet öğretmenim. Görüyorsun ya! Ne kadar güçlüyüz sayende.....
| | (Offline)
| |
23-01-2007, 01:19
|
#13 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Teşekkürler: 8
İndirme: 111 Yüklemeler: 0 |
uzun süredir sizi arıyordum memocan ve kızkulesi hocalarım. e posta geldi. biigisayarımın ana kartı yandı. şimdi bir hurda buldum. idare edeceğiz. hocam çizginizi değiştirmeyin sizde biliyorsunuz eğitim camiasında önemli bir yer edindiniz. yanındayız. işallah artık daha aktif olarak sizinle olacağım.
| | (Offline)
| |
23-01-2007, 01:42
|
#14 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 0 Yüklemeler: 0 |
Mehmet Hocam inan mesajı yeni okudum.Sizinleyiz.Çok üzüldüm.Biz her zaman yanınızdayız.Yeniden sizle olmak çoook güzel.
| | (Offline)
| |
23-01-2007, 02:14
|
#15 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 102 Yüklemeler: 0 |
Öğretmenim çok üzgünüm.Uzun zamandır siteye giriyor forumu arıyordum.Mailinizi bugün gördüm ve inanın önce çok üzüldüm ama sonra yeniden burada olmak beni sevindirdi.Umarım paylaşımlara kaldığı yerden devam edilir.O güzel ortamı yeniden sağlarız.Sevgiyle kalın.
| | (Offline)
| |
23-01-2007, 09:48
|
#16 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 9
İndirme: 31 Yüklemeler: 0 |
Mehmet hocam siz hangi forumda varım diyorsanız biz yine orada olacağız... Para için dostunu satan insanlara da yazıklar olsun...
| | (Offline)
| |
23-01-2007, 15:59
|
#17 (permalink)
| | Vip Üye
Siteye yapilan bu densizlik..HRANT DINK'e uzanan eller misali...bir egitim yuvasina uzanmistir..Bu tur kisilerin internet ortaminda dolasmalari dahi zarardir.
Sevgili arkadasim ,can dostum harika insan Mehmet ÖCAL.."Dostu da severim düşmanı da. Çünkü dost gücümü, düşman ise ödevimi hatırlatır."
BU soz yeterli bence..Senin azmin vede bu yuvayi destekleyenler (egitim icin canini verenler)varoldugu muddetce cok daha guzelliklere imza atacaksiniz..
EGITIMYUVASI hepinizin yuvasi artik..ne kimse satabilir nede karisabilir..Cani yurekten seni tebrik ediyorum..
Selam ve sevgiler
Konu BeyazLIK tarafından (23-01-2007 Saat 16:02 ) tekrar düzenlenmiştir.
Sebep: harf eksikligi
| | (Offline)
| |
24-01-2007, 15:32
|
#18 (permalink)
| | Vip Üye
İndirme: 178 Yüklemeler: 1 | aslında çözüm gayet basit ...ben de artık memocal isimli siteyi hiç tıklamıyorum...ve zannedersem herkes böyle yapacaktır...
kanımızı donduran bu olayın tekrarlanmamasını dliyorum.
ben tanıdğım ve görüştüğüm bir çok öğretmene mehmet öğretmenin mesajını yolladım .... bence bu bir görevdir , mehmet öğretmenin emeğine saygı duyan herkesin bunu yapmasını istiyorum
saygılar | | (Offline)
| |
25-01-2007, 19:35
|
#19 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 2
İndirme: 97 Yüklemeler: 0 |
Mehmet hocam ben hala şoktayım...günlerdir memocala girip ordan da foruma geçmeye çalışıyordum.baktım olmuyor memocalforum olarak yazdım. bu ne iş anlamadım.Hangi hain yapar böyle birşeyi anlamadım.forumun bir yerlerinde bununla ilgili tepkiler vardır heralde ben bulamadım.neyse adımız ne olursa olsun biz burdayız.paketi alan alsın...
__________________ Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür;ve bir orman gibi kardeşçesine... | | (Offline)
| |
25-01-2007, 22:24
|
#20 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Sayin Mehmet Hocam.sene Başinda Taniştim Sizinle.ve Hep Buradayim Eğer Sinifimdaki öğrenciler Okumaya Başladilarsa Bunun Yarisi Sizin Sayenizde.forum Harika.hukuki Işlemlerden çok Anlamam.eski Site Ile Ne Olur Ne Biter Onuda Bilemem .sizn Yaninizda Olmamiz Da Sizi Ne Kadar Rahatlatiyor Bilemem Ama Ben Sizin Yaninizdayim.kolay Gelsin.teşekkürler Hocam.
| | (Offline)
| |
27-01-2007, 08:25
|
#21 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Bende artık memocal ı tıklamıyorum oraya çalışma veriyordum bundan böyle memocal bitti.
| | (Offline)
| |
30-01-2007, 00:43
|
#22 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 21
İndirme: 10 Yüklemeler: 0 |
Mehmet bey,benim için de artık memocalcom yok,egitimyuvasi var.Biraz geç oldu ama özellikle belirtmek istedim.Sonuna kadar yanındayız ve yeni bir eğitim sitesi kuracağınıza inanıyoruz.
| | (Offline)
| |
30-01-2007, 19:28
|
#23 (permalink)
| | Forum Moderatörü
Teşekkürler: 465
İndirme: 156 Yüklemeler: 33 | Mehmet Öğretmenim, siz nereye biz oradaya. Her zaman yanınızdayız. | | (Offline)
| |
09-12-2007, 00:42
|
#24 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 51
İndirme: 57 Yüklemeler: 0 |
protestonuzda bende varım
| | (Offline)
| |
03-02-2010, 14:56
|
#25 (permalink)
| | Forum Yöneticisi
Teşekkürler: 1.687
İndirme: 804 Yüklemeler: 86 |
Önemli bir konu olarak görüyorum. Yeni katılan üyelerimiz konu hakkında bilgi sahibi olmayabilirler. Bu nedenle konuyu canlandırmayı uygun gördüm. Mehmet öğretmenim her zaman yanındayız. Diğer siteyi öneren arkadaşlara hemen durumu haberdar edip böyle bir siteden yararlanmalarının en azından etik olmayacağını söylüyorum. Dinleyen dinler dinlemeyene ne diyebilirim.
__________________ | | (Offline)
| |
03-02-2010, 18:45
|
#26 (permalink)
| | Forum Yöneticisi
Teşekkürler: 185
Thanked 1.734 Times in 347 Posts
İndirme: 116 Yüklemeler: 71 | Alıntı: Okan Ünal´isimli üyeden Alıntı
Önemli bir konu olarak görüyorum. Yeni katılan üyelerimiz konu hakkında bilgi sahibi olmayabilirler. Bu nedenle konuyu canlandırmayı uygun gördüm. Mehmet öğretmenim her zaman yanındayız. Diğer siteyi öneren arkadaşlara hemen durumu haberdar edip böyle bir siteden yararlanmalarının en azından etik olmayacağını söylüyorum. Dinleyen dinler dinlemeyene ne diyebilirim. | Gerçekten ben de bu konuyu önemsiyorum.Yeni üyelerimiz ve bilmeyen herkes gerçekleri öğrensin....
__________________ -------------------------------------------------------------------------- Eğer bir yerde, küçük adamların büyük gölgeleri oluşuyorsa; orada güneş batıyor demektir... | | (Offline)
| |
04-02-2010, 00:17
|
#27 (permalink)
| | Eğitim Yuvası Yöneticisi
Teşekkürler: 1.900
Thanked 3.525 Times in 925 Posts
İndirme: 567 Yüklemeler: 1520 | Arkadaşlar o siteden yararlananlar şunu çok iyi bilmelidirlerki ordaki dosyalar bana ait ama zamanı geçmiş, özelliğini yitirmiş, yasallığını yitirmiş dosyalardır. Ordan alıp kullananlar bunu bilmelidirler. Günümüz yönetmeliklerine uygun olmayan dosyalar başınızı ağrıtabilir.
Yasal ve güncel dosyalar her dönem başı gözden geçirilip güncellenerek burada tekrar yayınlanmaktadır. Konuyu güncelleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. | | (Offline)
| |
09-02-2010, 00:19
|
#28 (permalink)
| | Forum Yöneticisi
Teşekkürler: 1.687
İndirme: 804 Yüklemeler: 86 |
Mehmet öğretmenim konunun her daim güncel kalması bence önemli. Gerçekten bunu bilmeyen öğretmenler gidip o siteden yararlanabiliyorlar. Bence bilinçlenmeli ve gerekeni yapmalı öğretmen arkadaşlarımız.
__________________ | | (Offline)
| |
09-02-2010, 00:27
|
#29 (permalink)
| | Vip Üye
İndirme: 1 Yüklemeler: 0 |
Gerçekten gündemde kalması gereken bir konu bugün ilkkez karşılaştım | | (Offline)
| |
12-02-2010, 22:32
|
#30 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 495
İndirme: 191 Yüklemeler: 0 |
Daha önceden bundan haberdar olmuş ve Mehmet öğretmenime har zaman yanında olacağımızı belirten bir mesaj yazmıştım.Bugün bile aynı sözlerle,aynı duygularla bir kez daha haykırıyorum.Hep yanınızda olacağız Mehmet öğretmenim.
__________________ Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek.On yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik.
Ama yüz yıl sonrasını düşünüyorsan.O zaman halkı eğit.
Bir tohum ekersen,bir kez ürün alırsın.Bir ağaç dikersen,on kez ürün alırsın.Ama halkı eğitirsen,yüz kez ürün alırsın.Bir adama bir balık verirsen bir gün doyar. Ama ona balık tutmayı öğretirsen her gün doyar. KUAN KZU | | (Offline)
| |
Lower Navigation
| | |