| | |
19-11-2006
|
#1 (permalink)
| | Eğitim Yuvası Yöneticisi
Teşekkürler: 2.804
Thanked 3.819 Times in 1.000 Posts
İndirme: 596 Yüklemeler: 1563 | Hakkınızı Helal Edin Öğretmenlerim Hiçbirinizi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. İsimlerinizi sonsuza kadar yüreğimizde taşıyacağız. Sizler şehit edildiniz ama sizlerin isimleri verilen okullardan sizler gibi binlerce öğretmenler geliyor arkanızdan. Hiç kimse, hiç bir güç bu ülkeyi Atatürk'ün açtığı ve sizin rehberlik ettiğiniz aydınlık yoldan asla geri çeviremeyecek. Şehitlerimize Allah'dan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.
Konu Mehmet ÖCAL tarafından (09-03-2007 Saat 23:09 ) tekrar düzenlenmiştir.
| | (Offline)
| | | The Following User Says Thank You to Mehmet ÖCAL For This Useful Post: | |
19-11-2006
|
#2 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 73
İndirme: 342 Yüklemeler: 1 |
Mehmet Abi Bu Sicak Duygularina Ben De Katiliyorum. Amaci Sadece Iyi Ve Doğru Insan Yetiştirmek Olan öğretmenlerimizin Manevi Huzurunda Saygiyla Eğiliyorum.
Ruhlari şad Olsun.
|
#3 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 0
İndirme: 531 Yüklemeler: 1 |
Mehmet öğretmenim.Yine bir öğretmenler gününün arifesinde,unuttuğumuz şehitlerimizi bir kez daha bizlere hatırlattığın için sonsuz teşekkürler.Şehitlerimizi rahmetle anıyor,dualarımızın hep onlarla beraber olmasını diliyorum.
| | (Offline)
| |
20-11-2006
|
#4 (permalink)
| | Öğretmen
Teşekkürler: 98
İndirme: 366 Yüklemeler: 0 |
Bu iyi dileklerinize ben de katılıyorum.İnsanımıza ışık,rehber olma uğrunda yaşamlarını yitiren bu arkadaşlarımıza rahmet diliyorum...
__________________ | | (Offline)
| |
21-11-2006
|
#5 (permalink)
| | Misafir
İndirme: Yüklemeler: |
Bu toprakların değerleriydi onlar... Her değersizleşen topluma inat...
| |
| |
23-11-2006
|
#6 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 105
İndirme: 138 Yüklemeler: 2 | """MUM DİBİNE IŞIK VERMEZ"""ÖĞRETMENİN KENDİSİNE HİÇ FAYDASI OLMUYOR AMA ÇEVRESİNE ,NİCELERE SAYISIZ FAYDASI OLUYOR.MEHMET HOCAM ADLARINI BİLE UNUTTUĞUMUZ EĞİTİM ŞEHİTLERİNİ HATIRLATTIĞINIZ İÇİN BEN ŞAHSIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
YERLERİ CENNET,RUHLARI ŞAD OLSUN...
__________________ BEN ÜMİTLİYİM YARINLARDAN | | (Offline)
| |
25-11-2006
|
#7 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Teşekkürler: 9
İndirme: 549 Yüklemeler: 4 |
Evet Mehmet Hocam Bu günde bize şehitlerimizi hatırlattığınız için sonsuz teşekkürler. Onlar ki vazife yolunda hakka yürüdüler. Onlarki üç beş kendini bilmezin zalim kurşunlarına hedef oldular. Hepsini rahmetle anarken 23 Nisan 1996 sabahı Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde şehit edeilen Üç öğretmeni hatırlamadan geçemiyorum. Ancak duygulu bir şekilde dualarla anmak geliyor elimizden. Allah rahmet eylesin....
| | (Offline)
| |
27-11-2006
|
#8 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 0 Yüklemeler: 0 | Onlar eğitim ordumuzun neferleriydiler.Korkmadılar,yılmadılar,idealleri
uğrunda canlarını verdiler.Allah hepsinden razı olsun. | | (Offline)
| |
27-11-2006
|
#9 (permalink)
İndirme: 596 Yüklemeler: 1563 | Milli Eğitim bakanlığı bizim memocal.com daki resimleri kullanarak ilk kez Şehit Öğretmenleri Öğretmenler Gününde hatırlama zahmetinde bulundu. Böylesi bir girişime sebep verdiğimizi tahmin ediyorum ve bundan da mutlu oluyorum. Bakalım MEB in sitesinde ne zaman güzel bir köşe yapacaklar Şehit Öğretmenlerimiz için. | | (Offline)
| |
27-11-2006
|
#10 (permalink)
| | Vip Üye
İndirme: 531 Yüklemeler: 1 | Tüm Türkiyeye Şehit öğretmenlerimizi hatırlattınız.Öğretmenler gününde hiç olmazsa birileri şehit öğretmenlerimizin resmini asma zahmetine katlanabildi.Ama şehit öğretmenlerimizin kapısı çalındı mı?Derdiniz var mı diye soran oldu mu?Sizinde bahsettiğiniz gibi bakanlığımızın sitesinde şehit öğretmenlerimiz ne zaman yerini alacak?Siz tek başına 122 mumu Türkiyeye tanıttınız.Allah razı olsun.Ama sorduğum soruların cevabını tek başınıza verebilmeniz mümkün değil.Şehit arkadaşlarımız bu ülke için canlarını,herşeylerini verdiler.Ya bizler bu arkadaşlar için neleri verebildik?Binlerce üyesi olan memocal üyelerinin bu bölüme mesaj bombardımanına tutmasını beklerdim.Duyarlı arkadaşlarımı kutluyor ve size sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Türkiye de ilklere imza atmanız dileğiyle | | (Offline)
| |
28-11-2006
|
#11 (permalink)
Teşekkürler: 608
Thanked 1.037 Times in 655 Posts
İndirme: 33 Yüklemeler: 668 |
Mekanları cennet olsun :(
| | (Offline)
| |
28-11-2006
|
#12 (permalink)
İndirme: 596 Yüklemeler: 1563 | Tyrea67 arkadaşım bende sizin gibi bu bölümün özellikle öğretmenler gününde mesaj bombardımanına tutulacağını sanıyor ve bekliyordum. Açıkçası hayal kırıklığı ve kızgınlığı bile var bende. Yine de canları sağolsun arkadaşların. İçten yürekten gelmedikten sonra kimsenin bişi yapmasını zaten istemem. Ama inanıyorum ki Allah herkesin kalbine göre mutlaka verecektir ve veriyordur da. Biz görevimizi yapalım da başkaları naparsa yapsın. Son cümlenizde ki güzel dileğiniz için de teşekkür ederim. Sağolun... | | (Offline)
| |
03-12-2006
|
#13 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 87 Yüklemeler: 0 |
siteye bugün üye oldum.ve şehit öğretmenlerimize baktım.ve beni çok duygulandıran bir resimle karşılaştım.Şehit öğretmenimi gördüm.Ali YILDIZ benim öğretmenim komşum herşeyimdi.onun ölüm haberini aldığımda daha ilkokul 5 te idim.Kendisinin ölüm haberi soğuk bir kış günü geldi.Kendisi doğu görevini bitirmesine rağmen bir sene daha orada kalmayı istemiştive temmuzda düğünü olmuştu.kasımda öldürüldü.Allaha bin şükür olsun dileklerim yerine geldi ve bana Ali öğretmenimden eğitim meşalesini devretti.ve ben de söz veriyorum.bu meşale sonsuza kadar yanacak.onu söndürmeye kimsenin gücü yetmeyecek
| | (Offline)
| |
04-12-2006
|
#14 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 0 Yüklemeler: 0 |
siteye yeni üye oldum.İlk işim bu öğretmenlerimize bakmak oldu.Yazılanlar,yaşananlar beni her zaman çok etkilemiş,üzmüştür.Hele tyrea67 öğretmenimizin şiirinde gözyaşlarımı tutamadım.Eğer ilk görev yerime 2 gün önce gitseydim.Yolda yakılan arabanın içinde olacak.Bende şehit arkadaşlarımla aynı kaderi paylaşacaktım.Onlara Allahtan rahmet diliyorum.Hepsi huzurlu yatsınlar yerlerinde.
| | (Offline)
| |
08-12-2006
|
#15 (permalink)
| | Forum Moderatörü
Teşekkürler: 309
İndirme: 504 Yüklemeler: 333 |
Bu sayfaya yazacak,söyleyecek bir söz bulamıyorum. Allah herkese sabır versin.
| | (Offline)
| |
25-12-2006
|
#16 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 7 Yüklemeler: 0 |
Mehmet öğretmenim.Çok güzel işler yapıyorsunuz.Sİze minnettarız.Bu bölüme girmeye yüreğim elvermiyordu.Okul resimlerine bakarken şehit öğretmen arkadaşlarım Bayram ve Yasemin'in resimlerine takıldım kaldım.Öğrenciyken ne hayallerimiz vardı.Neyse şehit öğretmenlerin künyelerine bakayım dedim.
Yasemin Tekin'in adı Ümraniye İstanbul da bir İlköğretim Okuluna Verildi.Şehit Öğretmen Yasemin Tekin İlköğretim Okulu.Künyesine eklerseniz beni mutlu edersiniz.Arkadaşlarıma ve tüm eğitim şehitlerine Allah'tan rahmet diliyorum.Mekanları cennet olsun.
| | (Offline)
| |
25-12-2006
|
#17 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 1
İndirme: 118 Yüklemeler: 1 |
Mekanları cennet olsun.Söyleyecek bir şey bulamıyorum.
| | (Offline)
| |
10-01-2007
|
#18 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 106 Yüklemeler: 0 |
sitemize yeni üye oldum.Şehit
öğretmenler kısmında çok duygulandım. Onları bir gün değil herzaman anmak dileğiyle.Ruhları Şad olsun
| | (Offline)
| |
18-01-2007
|
#19 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Teşekkürler: 4
İndirme: 206 Yüklemeler: 0 |
Daha 3 gün önce MEB in sitesinde gördüm ,en altta duruyordu ,ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZ için yapılan animasyonu ....İçim cız etti ,tüylerim diken diken oldu bir anda..Genelde Diyarbakır'da şehit olmuşlardı.Tarihler aralıklıydı,sanki şehit olacaklarını bilerek gitmişler gibiydi.Hiçbirinin aklında da sanki "ONLAR ÖĞRETMENLERİ HAKETMİYORLAR." düşüncesi yoktu.İşte bu fedakar öğretmenlerimiz ve onların değerli aileleri için neler yapmalıyız ,yapabiliriz onu düşünmeliyiz sayın Mehmet Hocam...Sitenizden çok fazla derece de yararlandım,yararlandık ( tüm ilçe öğretmenleri olarak),Allah Razı Olsun.Mailinizden öğrendim sitenizle ilgili o kötü gelişmeyi ,ama yanınızdayız.Siz nerdeyseniz oraya destek vereceğiz ve sizinle olmaya devam edeceğiz.. ????: Eğitim Yuvası .::Eğitim Üzerine Her Şey::. http://www.egitimyuvasi.com/forum/sehit-ogretmenlerimiz-ani-defteri/10122_hakkinizi-helal-edin-ogretmenlerim#post101013
Saygılar ...Tüm emekleriniz için de teşekkür ederim.
Yüce Allah'tan şehitlerimize rahmet,ailelerinede sabır dileriz.. http://www.meb.gov.tr/belirligunler/24kasim/sehitogretmen/index.html | | (Offline)
| |
19-01-2007
|
#20 (permalink)
İndirme: 596 Yüklemeler: 1563 | Sevgili öğretmenim Olcaytoh, Şehit öğretmenlerimizin geride bıraktığı aileleri, anaları babaları için ne yapılsa azdır. Bu görev önceilkle devletimize düşmektedir. Sadece isimlerinin bazı okullara verilmesiyle iş bitmiyor bence. Asıl önemlisi onların geride bıraktığı insanların yürek acılarını hafifletecek belli bir maaş bağlanması, ev yardımı yapılması, çocuklarına tüm okulların ücretsiz olarak açılması, eşlerine gerekirse iş imkanının verilmesi gerekmektedir. Bunlar haliyle bizi ve sitemizi aşan konulardır ve böyle bir işe kalkışmak bir çok prosedürü de beraberinde getirmektedir. Bizler ancak bu olayı canlı tutarak bakanlığa email yazarak bir şekilde orayı baskı altına alarak bazı gelişmelere öncülük etmiş olabiliriz. Bu konuyla ilgili üye arkadaşlarında yardımıyla hazırlayacağımız bir email örneğini bakanlığa toplu olarak tüm üye arkadaşlardan istediğimiz zaman göndereceklerine gönülden inanıyorum. Bu şekilde mutlaka ses getireceğimize inanıyorum. Bakanlığın sadece öğretmenler günü yine bizim sitemizden alıntı yaparak (resim ve bilgi olarak) animasyonu göstermesi ve ertesi günü alıp aşağılara atması akıl alacak iş değil. Olaya bakış açılarını göstermektedirler ve sadece göz boyamadır. Şehitlerimiz her an anılmalıdır. ????: Eğitim Yuvası .::Eğitim Üzerine Her Şey::. http://www.egitimyuvasi.com/forum/sehit-ogretmenlerimiz-ani-defteri/10122_hakkinizi-helal-edin-ogretmenlerim#post101271 Ben yapabileceğim kadarını ancak bu şekilde forumda ayrı bir bölüm açarak onların isimlerini yaşatmaya ve hafızalarımızda canlı tutmaya, buraya gelip de bir fatiha okunmasına yardımcı olabilmekteyim. Allah onlardan razı olsun ve mekanları cennet olsun. | | (Offline)
| |
19-01-2007
|
#21 (permalink)
| | Öğretmen
İndirme: 98 Yüklemeler: 0 |
sayın mehmet hocam .benim sıra arkadaşım olan antalya kaş tan ali boşgelmez de 1988 de ovacıkta şehit oldu.araştırıp ekleseniz memnun olurum.şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum
| | (Offline)
| |
09-03-2007
|
#22 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Teşekkürler: 2
İndirme: 140 Yüklemeler: 1 |
Bu sayfaları insanın gözleri dolmadan okuması mümkün değil. Bu sayfalar insanın teröre lanet etmesine neden olurken işimizin de ne kadar zor olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Çoook çalışmalıyız çooook. Daha iyi insanlar yetiştirmek için çooook daha çalışmalıyız.Şehit meslektaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. İnşallah kanları yerde kalmayacak.
__________________  Sarı, ;) mavi,  yeşil, :eek: meşil farketmez... Yürüyoruz aynı yolda biz...:rolleyes:
| | (Offline)
| |
11-03-2007
|
#23 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
Teşekkürler: 4
İndirme: 206 Yüklemeler: 0 |
Haklısın Mehmet Öğretmenim,Bakanlığımızın da bu konuya önem vermesi şart...
| | (Offline)
| |
12-03-2007
|
#24 (permalink)
| | Forum Moderatörü
Teşekkürler: 531
İndirme: 167 Yüklemeler: 125 | Her türlü baskıya, haksızlığa karşı Atatürk'ün Öğretmenleri olarak ülkemiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız! Bizden önce bunu yapan şehit öğretmenlerimiz gibi...
Tüm Şehit Öğretmenlerimizin ruhları şaad olsun! | | (Offline)
| |
13-03-2007
|
#25 (permalink)
| | Misafir
İndirme: Yüklemeler: |
şehit öğretmenlerimize allahtan rahmet diliyorum.umarım bundan sonra böyle seyler yasanmaz.ülkemiz birlik beraberlik içinde daha aydınlık günlere yol alır...
| |
| |
25-03-2007
|
#26 (permalink)
| | Öğretmen
İndirme: 0 Yüklemeler: 0 |
unutulmamaları dileğiyle
| | (Offline)
| |
31-03-2007
|
#27 (permalink)
| | Vip Üye
Teşekkürler: 177
İndirme: 47 Yüklemeler: 10 |
Allah onlara rahmetiyle muamele etsin inşallah, mekanları cennet olsun.
__________________ Saçma ey göz eşkden gönlümdeki odlara su Kim bu denlü dutuşan odlara kılmaz çâre su Suya virsün bâğ-bân gül-zârı zahmet çekmesün Bir gül açılmaz yüzün tek virse min gül-zâra su | | (Offline)
| |
31-03-2007
|
#28 (permalink)
| | Öğretmen
Teşekkürler: 7
İndirme: 137 Yüklemeler: 1 |
Mekanları cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Sizden devraldığımız bayrağımızı yurdumuzun her yerinde dalgalandıracağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın...
| | (Offline)
| |
04-06-2007
|
#29 (permalink)
| | Forum Moderatörü
Teşekkürler: 65
İndirme: 300 Yüklemeler: 41 |
Bu bayrak taşımak gibi birşey...
Ülkemiz için hayırlı insanlar yetiştirme sırası bizde...
Kim ne derse desin Atamıza, vatanımıza hayırlı evlatlar gençler yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız ...
Allah geride kalan şehit öğretmen ailelerine sabır versin...
__________________ YAPRAK | | (Offline)
| |
04-06-2007
|
#30 (permalink)
| | Forum Moderatörü
Teşekkürler: 65
İndirme: 300 Yüklemeler: 41 |
Öğrencilerimle yaşadığım bir anımı paylaşmak istiyorum sizlerle...
4. sınıfın başlarındaydık. memocal sitesinde bir öğretmen arkadaşımın yazısı dikkatimi çekmişti. Tahtanın üzerinde duran Atamızın resmini ne kadar anlamlı hala getirebiliyoruz sınıflarımızda diye... Tozlu bir şekilde durduğundan bahsediyordu. Ertesi gün sınıfıma gittiğimde yazıdan öğrencilerime bahsettim.Ve kendi cümlelerimle düşüncelerimi paylaştım onlarla. Sınıfımızda duran Atatürk portresinde sadece Atamızı değil binlerce şehidimizi görmeleri gerektiğini söyledim. "Onlar vazifelerini yerine getirdiler, bize hür bağımsız yaşayabileceğimiz topraklar bıraktılar. Şimdi huzur içinde yatıyorlar , bizlerden derslerimize çalışarak bu ülkeyi en iyi seviyeye getirmemizi bekliyorlar. Vazifelerini yaptılar, o resimle bize gülümsüyorlar. Sıra bizde hergün bu sınıftan çıkarken başınız dik olmalı onlara karşı , Atamızın resmine başınız dik bakabilmelisiniz." dedim...
Bir kaç saniye sonra bir öğrencim kitabının arasından bir kağıt çıkardı, yırttı. O sırada onun yaptığı davranışı farkeden diğer öğrencilerimde biryerlerden kağıtlar çıkarıp yırtmaya başladılar. O ne diye sordum. Kağıdını ilk yırtan öğrencim." Öğretmenim karşı sınıf ingilizceden yazılıoldu. Bizde soruları almıştık.Ama şimdi böyle yaparsak biz onların yüzüne bakamayız ki"dedi. İnanın işe yaradı, kendilerinden neler beklenildiğini farkettiler. Ve onun sadecebir resimden ibaret olmadığını anladılar.
__________________ YAPRAK | | (Offline)
| |
18-10-2007
|
#31 (permalink)
| | Stajer Öğretmen
İndirme: 46 Yüklemeler: 0 |
Sayın yöneticim ;
Esin kaynağımız olarak sizlerden aldığımız şevk ve fikirbabalığını mahsüle dökmeyi Cenab-ı Hak nasip etti bizlere.Söylenecek çok şey var ama söyleyebilecek boğaz yok.İnsanın boğazında düğümlenip kalan cümleler sadece kafasında hayal olarak kalmaktan ibaret.Onlar bizler için en değerli hazinelerini, canlarını verdiler ya bizler onlara neler verebildik.İşte bunlardan dolayı onların adına bi site açtık. www.sehitogretmenler.com
Şehitlerimize hak ettiği değeri verdirmekte aracı olabilmek dileğiyle...
| | (Offline)
| |
14-10-2008
|
#32 (permalink)
| | Öğretmen
Teşekkürler: 6
İndirme: 262 Yüklemeler: 0 |
Mekanları cennet olsun.
bu sayfaya her bakışımda bi başka hüzünleniyorum gözlerim dolu dolu oluyor hepsinide mekanı cennet olsun
| | (Offline)
| |
Lower Navigation
| | |